Tutustu

Tule mukaan toimintaan

Vantaan Sosialidemokraattinen Kunnallisjärjestö ry eli tuttavallisemmin Vantaan Demarit koostuu eri puolilla Vantaata toimivista puolueosastoista. Liittyessäsi SDP:n eli Sosialidemokraattisen Puolueen jäseneksi, liityt tavallisesti puolueosaston jäseneksi ja voit lähteä näin paikalliseen toimintaan mukaan. Liittyä voit täällä.

Jos haluat mukaan toimintaan, ole rohkeasti yhteydessä oman paikallisen puolueosastosi puheenjohtajaan tai kunnallisjärjestön työntekijään. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen. Vantaan Demareissa pääset vaikuttamaan asuinalueesi ja koko Vantaan asioihin sekä kehittämään Vantaan Demareiden toimintaa.

Vantaan Demareiden ylintä päätösvaltaa käyttää kunnallisjärjestön edustajisto, jossa on edustus kaikista toimivista puolueosastoista. Edustajiston kokousten välillä päätösvaltaa käyttää Vantaan Demareiden hallitus.

Vantaan Demareiden säännöt löydät täältä.

Vaikuttamme meille tärkeisiin asioihin

Vantaan Demareilla on tällä hetkellä 16 kaupunginvaltuutettua hoitamassa kaikkien vantaalaisten asioita Vantaan kaupunginvaltuustossa sekä kolme kansanedustajaa eduskunnassa. Lisäksi Vantaan Demareilla on lukuisa määrä luottamushenkilöitä esimerkiksi eri lautakunnissa ja muissa toimielimissä. Päättäjiin voit olla helposti yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteella etunimi.sukunimi@vantaa.fi.

Toimintaamme ohjaa SDP:n arvo. Ihanteemme on yhteiskunta, jossa vapaus voittaa alistamisen, humaanisuus suvaitsemattomuuden ja oikeudenmukaisuus itsekkyyden. Meille demareille tärkeää on työ ja työelämä, julkiset palvelut ja turvalliset asuinympäristöt, heikoimmista huolehtiminen, ympäristöongelmien poistaminen sekä sivistyksen vaaliminen.

Puolueen arvot on kiteytetty puolueen periaateohjelmassa. Tutustu lisää täältä.

Vantaan Demarit laativat omat paikalliset tavoitteet. Tutustu meille tärkeisiin asioihin ja lue viimeisin 2021 kuntavaaliohjelmamme.

Hyvinvointialuevaaleissa 2022 Vantaan ja Keravan Demareiden yhteinen vaaliohjelma on luettavissa täällä. (Linkki tulossa)

Tutustu, ota yhteyttä, tule mukaan, vaikuta!