Tämä mainos meidän piti julkaista Helsingin Sanomien Vantaa-liitteessä.

Ajankohtaista,Etusivu

Päätimme jättää sen julkaisemisen nyt väliin.

Miksi? Koska haluamme edistää monipuolista tiedonvälitystä ja olemme pettyneitä Helsingin Sanomia kustantavan Sanoma Oyj:n johdon yritykseen estää Yle Areenan arvokkaiden kulttuuri-, urheilu- ja uutissisältöjen tarjoaminen vapaasti kaikille suomalaisille. Sanoman liiketoimintajohdon kantelu EU:n komissiolle on yritys rajoittaa tiedonvälitystä. Se ei ansaitse ymmärrystä tai tukea.

Toivomme, että oma protestimme herättää julkista keskustelua moniarvoisesta tiedonvälityksestä. Toivomme, että Sanoman liiketoiminnan johto vetää kantelunsa takaisin.

Yle Areena on osa suomalaisille tärkeää sananvapautta. Jotta jokainen voi muodostaa mielipiteitä ja tasa-arvoisesti osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun, tarvitaan kattavaa, monipuolista, luotettavaa ohjelmatarjontaa. Siinä on tilaa niin kaupalliselle medialle kuin Yleisradiollekin.

Kuntavaaleissa rakennetaan turvallisempaa huomista, parempia palveluja ja huolenpitoa jokaisesta suomalaisesta. Vaalien keskelläkin on uskallettava puolustaa tiedonvälityksen moniarvoisuutta. Protestimme ei ole osoitettu Helsingin Sanomien toimitusta ja journalistista linjaa, vaan sen omistajan toimintaa kohtaan.

Lisätietoja:
puheenjohtaja Tarmo Parviainen 0505941133, tarmo.parviainen(at)kolumbus.fi

Kaikki ehdokkaat kuntavaalit 2021
HS_vantaandemarit_sanna_antti