Vantaan Demareiden puheenjohtaja vaihtuu

Ajankohtaista

Vantaan Sosialidemokraattinen Kunnallisjärjestö valitsi sääntömääräisessä syyskokouksessaan 28.11. uudeksi puheenjohtajaksi Visa Tammen. Tammi on korsolainen pitkän linjan järjestöaktiivi ja Vantaan kaupunginhallituksen jäsen.

– On suuri kunnia lähteä luotsaamaan maineikasta sosialidemokraattista kunnallisjärjestöä. Vantaan Demarit on osaavien ja aktiivisten toimijoiden järjestöperhe. On myös hienoa, että meillä on kasvamassa runsaasti uusia nousevia kykyjä, joilla on paljon intoa kehittää järjestöä vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksia, kaksivuotiskaudeksi 2022-2023 puheenjohtajaksi valittu Visa Tammi toteaa.

– Järjestön luottamus ansaitaan vain tekojen kautta. Tammikuun aluevaalien jälkeen on aikaa paneutua järjestön kehittämiseen. Meidän on löydettävä uutta energiaa viestintään sekä vantaalaisten tavoittamiseen ja kohtaamiseen. On myös yhä paremmin pystyttävä kannustamaan ja tukemaan uusia kykyjä kehittymään ja ottamaan vastuuta toiminnasta, Tammi jatkaa.

– On hyvä jättää Vantaan Demarit osaaviin ja vastuullisiin käsiin. Olen luottavainen, että Visa Tammen johdolla Vantaan Demarit kulkee yhtenäisenä kohti tulevia koitoksia, sanoo puheenjohtajana vuoden loppuun jatkava Tarmo Parviainen.

– Omaa kauttani väritti erityisesti Korona, joka muutti toiminnan muotoja osin pysyvästi. Tänä vuonna kuntavaalit ja historian ensimmäisiin aluevaaleihin valmistautuminen on ollut toiminnan keskiössä. Myös pitkäaikaisen järjestösihteerimme Jouko Lindtmanin eläkkeelle jäänti elokuun lopussa ja uuden järjestösihteerin Viljami Kammosen aloittaminen työssään on ollut tämän vuoden isoja asioita, Parviainen kertoo.

Vantaan Demareiden varapuheenjohtajaksi toimikaudeksi 2022-2023 valittiin Oskari Ollikainen (Tikkurila). Hallitukseen vuosille 2022-2023 valittiin Jukka Hako (Länsi-Vantaa), Mika Oja (Rekola), Kaarlo Kähärä (Koivukylä), Kalle Eklund (Itä-Hakkila), Helvi Salminen (Martinlaakso), Mari Hynninen (Länsimäki-Rajakylä) ja Asko Hosio (Hakunila)