Kaupunginhallituksen kuulumiset

Etusivu

TIEDOTE 11.12.2018/

SDP Vantaa kaupunginhallitusryhmä

SDP:n ryhmän esitys selvitykseksi paperittomien terveydenhuollon järjestämisestä hyväksyttiin kaupunginhallituksessa

Vantaan kaupunginhallitus päätti sosialidemokraattien esityksestä pyytää selvitystä paperittomien saaman terveydenhuollon nykytilasta Vantaalla. Lisäksi kaupunginhallitus pyytää yhteenvetoa valtakunnallisesta kokonaistilanteesta ja palveluiden laajentamissuunnitelmista sekä arviota kuinka paljon vastaava laajennus lisäisi kustannuksia Vantaalla. Selvitysten jälkeen on mahdollisuus arvioida muutostarpeita.

Kaupunginhallituksessa hyväksyttiin myös uudet järjestötoiminnan avustusohjeet. Ohjeet selkeyttävät nykytilaa. Sosialidemokraattinen ryhmä on erityisesti tyytyväinen siitä, että avustus on mahdollisuus saada täysimääräisesti ennakkona. Tämä helpottaa pienten järjestöjen ja yhteisöjen organisoimien tilaisuuksien järjestämistä.

Lisätietoja:

Säde Tahvanainen, kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja

p.040 747 6663