Sopimus Vantaan luottamushenkilöpaikkojen jakamisesta vuosille 2017-2021

Etusivu

Vantaan kaupunginvaltuustossa valtuustokaudelle 2017-2021 edustettuina olevat valtuustoryhmät ovat sopineet luottamushenkilöpaikoista tulevalle valtuustokaudelle, joka alkaa 1.6.2017. Valtuustokausi kestää 31.5.2021 asti. Lisäksi sovittiin ”talouslinjauksista sekä kaupunkistrategian painotuksista”.

Kuvassa valtuustoryhmät allekirjoittavat sopimusta luottamushenkilöpaikoista torstaina 4.5. Vantaan kaupungintalolla. SDP:n valtuustoryhmän puheenjohtaja Jukka Hako allekirjoittaa sopimuspaperia.  Ensimmäiset valinnat tullaan tekemaan uuden valtuuston ensimmäisessä kokouksessa 12.6.

Perussuomalaiset oli ainoa valtuustoryhmä, joka ei allekirjoittanut sopimusta. Heidän oli vaikea taipua vaalin tulokseen, jonka vantaalaiset antoivat huhtikuun kuntavaaleissa. Vantaan Perussuomaliset kärsivät Vantaallakin selvän tappion vaaleissa.