Sairaanhoitaja (AMK) Sirkka-Liisa Kähärä demareiden valtuustoryhmän puheenjohtajaksi

Etusivu

Sairaanhoitaja (AMK) Sirkka-Liisa Kähärä Havukoskelta valittiin Vantaan demareiden uuden valtuustoryhmän puheenjohtajaksi. Kähärä on ollut aiemminkin ko. tehtävässä. Menneellä valtuustokaudella hän on ollut myös kaupunkisuunnittelulautakunnan puheenjohtaja.

1. varapuheenjohtajaksi valittiin filosofian maisteri, kauppatieteiden kandidaatti Ulla Kaukola Hämeenkylästä. Kaukola on on ryhmän 1. varapuheenjohtaja myös nykyisessäkin valtuustoryhmässä. Kaukola on myös teknisen lautakunna n ja tarkastuslautakunnan jäsen.

2. varapuheenjohtajaksi valittiin toisen kauden valtuutettu, henkilökohtainen pankkineuvoja Faysal Abdi Korsosta. Faysal on tällä hetkellä myös vapaa-ajan lautakunnan ja tarkastuslautakunnan jäsen.

SDP:n ryhmä jatkaa Vantaan suurimpana puolueena 18 valtuutetulla. Ryhmään valittiin myös neljä maahanmuuttajataustaista valtuutettua eli ryhmä vahvistui kahdella uudella maahanmuuttaja valtuutetulla.