Valtuutettu Faysal Abdin (sd) valtuustoaloite

Etusivu

Vantaan kirjastojen kehittäminen

Vantaan kirjastot tarjoavat asiakkailleen asiantuntijapalvelut, tilat sekä mahdollisuuden käyttää Internetiä, toimisto-ohjelmia ja tietokantoja. Palveluihin kuuluu myös tiedonhaun ja tietotekniikan alkeiden opetusta sekä erilaisia tapahtumia kaikenikäisille. Asiakkaat tulostavat myös erilaisia asiakirjoja.

Lain mukaan yleisten kirjastojen tehtävänä on ”edistää väestön yhtäläisiä mahdollisuuksia sivistykseen, kirjallisuuden ja taiteen harrastukseen, jatkuvaan tietojen, taitojen ja kansalaisvalmiuksien kehittämiseen, kansainvälistymiseen sekä elinikäiseen oppimiseen.

Esitän, että

– Tehdään selvitys Kirjastojen henkilöstön riittävyydestä ja lisätään tarvittavat henkilöstö resurssit.

– Vantaan kirjastojen ATK-laitteet päivitetään nykytasolle ja kirjastoihin tulisi silppurit.

– Selvityksessä on tehtävä yhteistyössä henkilökunnan kanssa.

Kirjastoja Vantaalla:

Faysal Abdi (sd)

kaupunginvaltuutettu