Vahva valtuustoryhmä

Luottamustoimet

Kaupunkilaiset äänestivät SDP:n Vantaan suurimmaksi puolueeksi. Meillä on 18 valtuutettua, 11 naista ja 7 miestä, uusia ja kokeneita, nuoria, keski-ikäisiä ja vähän vanhempia. Olemme monipuolinen ja yhtenäinen ryhmä. Haluamme, että meitä äänestäneiden kaupunkilaisten ääni kuuluu päätöksissä ja siksi tehostamme omaa viestintäämme ja toivomme, että otat rohkeasti yhteyttä. Lupaamme vastata.

Valtuustoryhmämme puheenjohtajana on Sirkka-Liisa Kähärä, 1. varapj:nä Jukka Hako ja 2. varapj:nä Jari Sainio. Ryhmämme tiedottajana on Ulla Kaukola.

Teemme näille sivuille esittelyn valtuutetuistamme, kuvien ja yhteystietojen kera. Kirjoitamme säännöllisesti valtuuston ja lautakuntien kuulumisista. Jalkaudumme valtuustokauden aikana eri puolille kaupunkiamme tapaamaan asukkaita, missä muodossa, sitä vielä ideoimme. Haluamme oppia tuntemaan koko kaupungin. Siksi teemme toukokuun alussa retken, jossa valtuutettu, historioitsija Jukka Hakon johdolla perehdymme Vantaan historiaan ja kaupungin eri alueisiin idässä ja lännessä, pohjoisessa ja etelässä.

Seuraa sivujamme ja ota yhteyttä.

Ulla Kaukola

ryhmän tiedottaja